logo

Best Totaalonderhoud

2 reviews

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Uw vakkundige dakdekker in Rotterdam
Heeft u een nieuwe dakbedekking nodig? Heeft u last van lekkage? Of wilt u uw dak laten inspecteren door een echte vakman? Schakel een ervaren dakdekker in om alle problemen te verhelpen. Voor een compleet aanbod aan diensten op het gebied van dakwerkzaamheden bent u bij Best Totaalonderhoud aan het goede adres. Wij repareren, vernieuwen, onderhouden en isoleren alle daken in de omgeving van Rotterdam. Natuurlijk gebeurt dit altijd door een goed opgeleide en deskundige dakdekker.

Werkzaamheden van uw dakdekker
Als dakdekker in Rotterdam en omgeving kunt u ons inschakelen voor herstelwerkzaamheden aan uw dak. Maar dit is niet het enige wat een dakdekker voor u doet. Ook een compleet nieuwe dakbedekking is bijvoorbeeld geen probleem. Wij plaatsen bitumen dakbedekking, maar ook diverse soorten dakpannen. Of het nu gaat om een schuin of plat dak, onze dakdekker heeft altijd een passende oplossing. Ook helpen wij u bij lekkage. Een snelle en vakkundige lekdetectie is daarbij erg belangrijk. Daarom maken wij gebruik van moderne apparatuur, zodat uw lek snel en zonder sloopwerk opgespoord kan worden.

  • Lid sinds: 25 september 2018

25 september 2018

Ik had mijn twijfels over mijn dak omdat ik dacht dat er lekkage was, dus heb even gebeld en ze kwamen gelijk inspecteren. Gelukkig was het vals alarm en is er niks aan de hand. Bedankt voor de hulp en goede zorgen!

  • Lid sinds: 31 mei 2018

31 mei 2018

Bedankt voor de onderhoud aan het dak!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 DakdekkersIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar