Van Geenen Installatietechniek

2 reviews

Gelderland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Welkom bij Van Geenen Installatietechniek, een dynamisch, allround installatiebedrijf met vakbekwaamheid op het werkgebied van water, sanitair, zink- en dakwerk, riolering, gas/verwarming, elektra, en ontstopping. Wij verrichten werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven (woningbouw en utiliteit).

Bij dakwerkzaamheden kunt u naast het bedekken en plakken van uw dak ook denken aan bijvoorbeeld het repareren van kleine lekkages in de oude dakbedekking.

Een goed, waterdicht dak lijkt zo vanzelfsprekend. maar dat is het helaas niet altijd. Een lekkage kan voor vervelende situaties zorgen. Wij staan garant voor het leveren van goed dakwerk. Bij problemen helpen wij u snel en adequaat.

Van Geenen Installatietechniek is thuis in alle voorkomende koper- lood- en zinkwerkzaamheden. Deze materialen worden vaak gebruikt voor het vervaardigen van hemelwaterafvoeren, vergaarbakken, dakbedekking, gevelbekleding en dakrandafwerking.

Hebt u wel eens nagedacht over onderhoud van uw dak?
Het plegen van dakonderhoud wordt vaak vergeten, maar kan een boel ellende voorkomen.Blad verwijderen van daken en uit goten, en het repareren van beschadigingen zijn enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Voor reparatie en onderhoud van zowel platte als schuine danken, in zink, bitumen, lei en met pannen bedekking kunt u bij Van Geenen Installatietechniek terecht.

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact met ons op!

  • Lid sinds: 18 juni 2018

18 juni 2018

Goed installatiebedrijf voor mijn sanitair en verwarming.

  • Lid sinds: 2 mei 2018

2 mei 2018

Lichte lekkage in het dak, snel geholpen en alles is gemaakt. Bedankt jongens!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 DakdekkersIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar